Információk – üzletszabályzat

Információk – üzletszabályzat

Áruházunkban érvényes vásárlási szabályzatok

Termékeinket kategóriákba soroltuk, melyeket a lap bal oldalán lévő menüben és/vagy a “Termékek” gombra kattintva tud megnézni. A kategóriák kiválasztása után megtekintheti a kategóriában lévő termékek listáját. Az egyes termékekről ezután részletes információkat, illetve további képeket kaphat, ha rákattint az adott termékre. Amennyiben egy termék megnyerte tetszését, azt megrendelheti. Vásárolni csak regisztrálás után tud, de regisztrálás nélkül is megtekintheti az összes terméket.
A regisztráció számos előnnyel jár: Önnek nem kell minden alkalommal megadnia személyes adatait, szállítási címét, stb., hanem elég, ha bejelentkezik rendszerünkbe a felhasználónevével és jelszavával és rendszerünk megismeri Önt. Ezen kívül feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben akciókról illetve új termékek érkezéséről értesítjük. A későbbi vásárlásoknál már csak a felhasználónevét és jelszavát kell megadnia.
A termékek mellett a kedvezmény nélküli bruttó fogyasztói árak vannak feltüntetve, a szállítási költség csak a rendelés folyamatának végén kerül hozzáadásra.
A kiválasztott termékeket megrendelheti a honlapon – regisztráció után – emailben vagy telefonon.

Fizetési feltételek

Az egyes termékek árai forintban értendőek de nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a kiválasztott szállítási módozattól függően változik és a rendelés végén kerül felszámításra.
Fizetési módszerek : Jelenleg a megrendelt termékek ellenértékének megfizetése postai utánvéttel vagy készpénzzel lehetséges.

Szállítás

Szállítási módszerek : postai utánvét vagy személyes átvétel. A kiszállítás arra a címre történik, amit a megrendeléskor – a regisztráció folyamán -megadott. A honlapon megadott szállítási határidők csak tájékoztató jellegűek, így ezek esetlegesen változhatnak. A hétköznap 12 óráig leadott rendeléseket másnap, de legkésöbb 48 órán belül megkapják. A postaköltség 30 kilógrammig 1800Ft. Quadok és motorok esetében a szállítási díj a méretük miatt nem 1800 forint. Ezeknél a termékeknél kilóméter díjat számítunk fel .Ennek díja egyedileg meghatározott, kilométer függő!!! Kérem minden esetben kérje ajánlatunkat.

A szállítás során történő szállító által okozott késedelemért, illetve a csomag elvesztésért semminemű felelősséget nem vállalunk. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor ennek vizsgálata több napot is igénybe vehet. (21 nap a posta esetében). Ez idő alatt semminemű visszatérítés, illetve visszaküldés nem lehetséges.

Rendelés lemondása

Felhasználó a megrendelését a termék megrendelésének időpontját követő 8 órán belül a szolgáltatónak küldött e-mail formájában elküldött üzenetével indokolás nélkül lemondhatja. Az e-mailnek tartalmaznia kell a vásárló megadott adatait, a termék megnevezését, a vásárolt/igényelt mennyiséget, színt és egyéb lényeges információt amely a termék azonosításához szükséges. Lemondásnak csak a beérkezett e-mail tekinthető. Ha az e-mail nem vagy nem a megadott határidőn belül érkezik meg, a lemondás nem hatályos. Ha Felhasználó nem a megadott határidőn belül vagy módon mondja le a megrendelést, akkor minden, a rendeléssel kapcsolatos költséget köteles megtéríteni.

Garancia

Kérjük átvételkor ellenőrizze a terméket és jól őrizze meg az átvételkor kapott kísérő okmányt, mert a garanciához és a jótálláshoz szükséges. Sérült, törött, szakadt termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető! A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló okmány vagy annak másolata szükséges. A hibás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre elküldeni. A hibajelenség megállapítása után a terméket cseréljük és díjmentesen postázzuk a megadott címre.

Elállási jog

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A törvény szövege itt olvasható. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 15 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

Vásárlói vélemények, értékelések

Az összes véleményt figyelemmel követjük. Amennyiben egy vélemény, értékelés vagy annak egy része jogi vagy etikai előírásokat sért (reklám, inzultáció, nem odaillő megjegyzés…) visszautasíthatjuk vagy megváltoztathatjuk annak szövegét.

Adatvédelem és Biztonság

A személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, azt harmadik félnek semmilyen esetben nem adjuk át, kivéve, ha a rendelések teljesítéséhez elengedhetetlen az információk megosztása partnereinkkel (pl. szállítási cégek). További részletek

Egyéb feltételek

Bármikor kérheti eltávolítását a levelezőlistáról. Ezt könnyedén Ön is elvégezheti a bal oldali menübe, vagy írjon egy levelet.
Amennyiben kérdése van akár az áruházzal, akár termékeinkkel kapcsolatban, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
Észrevételével, panaszával kérjük forduljon a vezetőséghez az raktar[kukac]quadalkatreszek.hu e-mail címen.
Ügyfélszolgálatunkat a raktar[kukac]quadalkatreszek.hu e-mail címen érheti el.